Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Beijing Zohonice Beauty Equipment Co.,Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Merken:
Zohonice
Aantal werknemers:
100~200 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 200 million - US$ 201 million
Opgericht Jaar:
2008
Export pct:
80% - 90%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
ZOHONICE werd tot nu toe opgericht in 2008; wij specialiseerden ons in optisch soort de verkoop van schoonheidsapparaten en de technische ondersteuningdienst. De hoofdklantengroepen zijn verdelers van schoonheidsapparaten en het eindklanten de overzee van de schoonheidssalon. Sinds onderneming, heeft ons bedrijf bij de Elektronische handel aangedrongen (die B2B-platform) marketing manier is om de middelen van de klant te verwerven, en actief aan de schaal van de de industriehandelsbeurs voor de de groeiervaring van het bedrijf deel te nemen. 

 

Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten schoonheidsmateriaal. Wij kunnen onze machines in diverse soorten leveren verpakking volgens de eisen van de klant. Nu veroorzaken wij meer dan 80 soorten machine die over de hele wereld worden uitgevoerd naar 40 landen en gebieden. Maar ZOHONICE heeft nooit einde dat, doorgaat de kosten te controleren en concurrerende prijzen voor klanten, in 2010 te leveren, bouwden wij een andere fabriek met onze partners.

 

ZOHONICE heeft een speciale professionele registratieafdeling, die verantwoordelijk voor binnenlandse registratie en registratie overzee. Wij kunnen onze huidige of potentiële klanten helpen om het registratiewerk te doen. Wij hebben over de hele wereld een goede relatie met onze distributie van. De kwaliteit en de dienst zijn altijd de hoogste zorg in ZOHONICE. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van het verschepen, opleiding en het herstellen.

 

De opdracht van ZOHONICE is eerst de Dienst, beste Kwaliteit. Wij zijn altijd poging ons beste om de beste dienst en de concurrerendste prijs met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen moeten tonen en ons laten samen uitgaan. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf kunnen vestigen omdat uw vertrouwen en onze uitstekende dienst.
Certificaat
Standaard: CE Aantal: ENC120227GZ39 Scope / Range: K11/K10/K6/K12/K8/Y6 Uitgegeven door: Recognized by East Notice Certification Service CO.,Ltd.in accordance with the safety and EMC directive.
Standaard: CE Aantal: Rbj06033051-3 Scope / Range: Beauty apparatus Uitgegeven door: Issued by Bay Area Compliance Laboratory Corporation (BACL).
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-10-60296356
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal